Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2ο  Μια και είναι Χριστούγεννα και μάθαμε να τραγουδάμε τα "τρίγωνα κάλαντα " δεν χάσαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το σχήμα του τριγώνου και τον αριθμό 3.Με κυλίνδρους από τα ρολά υγείας φτιάξαμε τις χιονονιφάδες μας.

Φτιάξαμε κέρατα ταράνδου και τα φορέσαμε!!!

    Ένα αίνιγμα μας έβαλε να σηκώσουμε τα μανίκια να ζυμώσουμε , να ψήσουμε και να στολίσουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα.


Ούφ ! Πολύ δουλειά στο εργαστήρι .Δύσκολο πράμα να είσαι νήπιο!Είναι και η εργασία με τα γράμματα.Να σφραγιστούν, να ταξινομηθούν...

   Μέχρι και τα δώρα για τη μαμά και τον μπαμπά είχαν να ετοιμάσουν τα μικρά ξωτικά. Μια χαρά νομίζω τα κατάφεραν.Τύλιξαν τις ζωγραφιές που θα βάλουν μόνα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Και καμπανούλες κάναμε χαρμόσυνα να ηχούν..."Αμίλητος στέκει 
μα δείχνει  ευτυχισμένος!
Φύλακας της κάθε αυλής,
άξιος εκπρόσωπος 
αυτής της εποχής"

  Ο χιονάνθρωπος!!!Σε χάρτινο ποτηράκι για να μας προσφέρει ζεστή σοκολάτα.
   Μια μέρα η Σταυρούλα γιορτασε τα γενέθλιά της με τους φίλους της στο σχολείο μας!Και ήρθε έκπληξη η Έλσα και έπαιξε παιχνίδια, και ζωγράφισε τα προσωπάκια τους και έκανε  μαγικά κόλπα με τα μπαλόνια!!!
 
  Μετά τον εκκλησιασμό μας ήταν μια τέλεια μέρα για τα σκανδαλιάρικα ξωτικά!

  Κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες και πότε φτάσαμε στις 23 Δεκεμβρίου...χαμπάρι δεν πήραμε.Ευτυχώς είχαμε το δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης να μας υπενθυμίζει πόσες μέρες έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου