Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΗΠΟΣ

Είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις από τις καλοκαιρινές διακοπές και ο κήπος σου να σε περιμένει πράσινος και πλούσια φορτωμένος.


 Κάθε  μέρα τα παιδιά απολαμβάνουν να επισκέπτονται τον κήπο της αυλής μας , να τον φροντίζουν,να συλλέγουν τους καρπούς του,  αλλά και να τους γεύονται! Επειδή η υπομονή ανταμείβει τους γενναίους ο κομποστοποιητής μας έδωσε το λίπασμά του και εμείς φροντίσαμε να το σκορπίσουμε μέσα στα παρτέρια μας.
Η δουλειά έχει οργανωθεί να γίνει σε ομάδες , μα δεν έχουν την ίδια επιθυμία να εργάζονται σε αυτόν όλα τα παιδιά. Έτσι το πρόγραμμά μας έγινε πιο ευέλικτο και μόνο όσα παιδιά θέλουν συμμετέχουν στη φροντίδα του.

 
Ο καιρός μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να λαμβάνουμε καλοκαιρινούς καρπούς τους νοστιμότερους κατά γενική ομολογία όλων όσων τα έχουν δοκιμάσει. 


Δεν είναι μόνο  πως ο κήπος είναι βιολογικός και ξεκούραστος ,είναι και η μαγεία των μικρών χεριών που συμμετέχουν στη διαμόρφωσή του.Είναι και οι αγνές προθέσεις των καλλιεργητών του.Ορίστε λοιπόν κοπιάστε στο νηπιαγωγείο μας.Κερνάμε φρέσκα ,νόστιμα , βιολογικά λαχανικά ...αξίας ανεκτίμητης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου