Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2015

  Τελικά φτάσαμε στον προορισμό μας! Μα στο Βόρειο Πόλο φυσικά!Είχαμε περιπέτειες εξωπραγματικές, η αλήθεια να λέγεται.Όμως τα καταφέραμε!Φτιάξαμε χειροτεχνίες...


Γιορτάσαμε τα γενέθλια της Σταυρούλας παρέα με έναν κλόουν και παίξαμε παιχνίδια πολλά !

Εκκλησιαστήκαμε την Τρίτη.


  Η γιορτή μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί. Όλο το κείμενο όπως το διασκευάσαμε μπορείτε να το βρείτε εδώ. Τα παιδιά μας ήταν υπέροχα, οι γονείς συμμετείχαν με ενθουσιασμό.Και επειδή όλα πήγαν καλά και τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό ο Άγιος Βασίλης πέρασε και από το σχολείο μας Χο χο χο !


Παρακάτω είναι τα μουσικά κομμάτια που χρησιμοποιήσαμε για να ντύσουμε την παράστασή μας."Χιονονιφάδες" από το περιοδικό παράθυρο τραγούδι 5 τεύχος 48.
video

Ορχηστρικά για να ενώσουμε σκηνές, όπως είσοδος των παιδιών στη σκηνή, τα αγγελάκια που πετούν, καθώς και ήχους από το τρένο.video
Για τα λαγουδάκια μας που ζητούσαν να χορέψουν χρησιμοποιήσαμε το "αρκουδάκια που χορεύουνε γιάγκα" τραγούδι 6 τεύχος 24.

video
Για το δάσος με τα έλατα που παραπονιούνται τραγούδι 6, τεύχος 24.

video
Για τη  μεγάλη των ξωτικών γιορτή χρησιμοποιήσαμε το 4ο τραγούδι από το βιβλίο "Πρωτοχρονιάτικες καλικαντζαροσκανδαλιές "της Μαριλένας Καββαδά.

video

Για τα δωράκια πάλι από το περιοδικό παράθυρο τεύχος 66, τραγούδι 19.
video

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα !Καλές γιορτές ! Ευτυχισμένο το νέο έτος! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, με υγεία και νέες ιδέες!

1 σχόλιο :

  1. Πρωτότυπο,εντυπωσιακό και ευφάνταστο !Πολλά μπράβο ! Και του χρόνου με υγεία!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή