Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Κλιματική αλλαγή /Σκυταλοδρομία

 





Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Την Παρασκευή  4 Νοεμβρίου, το νηπιαγωγείο μας θα συμμετάσχει στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης των Σχολείων για την υποστήριξη του Running Out of Time . Θέλαμε να μοιραστούμε λίγα λόγια για το τι είναι αυτή η εκδήλωση και πώς θα λάβουμε μέρος.

Η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τα Σχολεία προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να ασχοληθούν με ζητήματα που αφορούν την Κλιματική Αλλαγή, να συμμετάσχουν στο κάλεσμα για καθολική Ποιοτική Κλιματική Εκπαίδευση, να λάβουν μέρος σε μια σειρά διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και να συμμετάσχουν σε μια πραγματικά παγκόσμια εκδήλωση.

Το Running Out of Time είναι η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία που επιχειρήθηκε ποτέ, με χιλιάδες ανθρώπους να μεταφέρουν τη σκυτάλη για 7.767 χλμ. Η σκυτάλη ταξιδεύει σε 18 χώρες, από τη Γλασκόβη έως το Sharm El Sheikh της Αιγύπτου – και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, τους ηγέτες και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης να δράσουν πριν να είναι αργά.

Σας προσκαλούμε να διαβάσετε και να υποστηρίξετε αυτό το μήνυμα υπογράφοντας στην ιστοσελίδα: https://running-out-of-time.com/message/

 Χιλιάδες σχολεία συγκεντρώνονται για να οργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις και δράσεις. Οι δραστηριότητες για την ημέρα  βοηθούν στην εμπλοκή των μαθητών σε ζητήματα που σχετίζονται με το κλίμα με διασκεδαστικό τρόπο,  και τους δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους ενέργειες και να εκφράσουν τις δικές τους ανησυχίες.

Εάν θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για τη σκυταλοδρομία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://running-out-of-time.com/ αλλά και εδώ  

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Running out of time» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/11/2022 και ώρα 9:30 έξω από τη σχολική μας μονάδα επί της οδού Παπαφλέσσα 9Α. Θα χαρούμε να σας δούμε. 
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας -

Ελπίζουμε το παιδί σας και εσείς να περάσετε υπέροχα συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τα Σχολεία,


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου