Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας μάγεψε και ήρθε η ώρα να δούμε κάποιες από τις υπέροχες δράσεις του σχολείου μας.

Αγιοβασίληδες με τύπωμα παλάμης

Άγιοι Βασίληδες,Αγγελάκια,Δεντράκια 
Κάρτα καμπανούλες
Κάρτα χιονάνθρωπος
Ευχαριστούμε τις μανούλες Βίκυ ,Λαμπρινή και Ανατολή που με τη βοήθειά τους στήθηκε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και τα παιδιά μας έφτιαξαν τα πιο γλυκά μπισκοτόσπιτα!




Ο τίτλος που δώσανε τα παιδιά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι "Ο Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι".Έτσι ετοιμάστηκαν και οι προσκλήσεις σε μια πρωτότυπη ιδέα που είδαμε στο διαδίκτυο και πολύ μας άρεσε.Τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά βοηθούς του Άι Βασίλη και είναι η μόνη εργασία που έγινε από τα δικά μας χεράκια, έτσι για να μείνει  η πρόσκληση, στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μέσα σε κλίμα ευφορίας με κατασκευές και κάλαντα, με μουσικοχορευτικές φιγούρες και πολύ παιχνίδι λειτούργησε η δανειστική βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου μας αφού καταφέραμε να ετοιμάσουμε τις τσαντούλες δανεισμού με το λογότυπό μας.
   Ξεκινώντας ένα πρόγραμμα συνεργασίας etwinning με άλλα τρία νηπιαγωγεία του νομού μας, ( 1ο Καλαμπακίου,19ο Νηπιαγωγείο Δράμας και 1ο Προσοτσάνης)  καταφέραμε να ανταλλάξουμε ευχές με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να γνωριστούμε τραγουδώντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσω skype.Παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα παιδιά απόλαυσαν αυτήν την επικοινωνία.
 Και συνεχίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου