Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2015

  Τελικά φτάσαμε στον προορισμό μας! Μα στο Βόρειο Πόλο φυσικά!Είχαμε περιπέτειες εξωπραγματικές, η αλήθεια να λέγεται.Όμως τα καταφέραμε!Φτιάξαμε χειροτεχνίες...


Γιορτάσαμε τα γενέθλια της Σταυρούλας παρέα με έναν κλόουν και παίξαμε παιχνίδια πολλά !

Εκκλησιαστήκαμε την Τρίτη.


  Η γιορτή μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί. Όλο το κείμενο όπως το διασκευάσαμε μπορείτε να το βρείτε εδώ. Τα παιδιά μας ήταν υπέροχα, οι γονείς συμμετείχαν με ενθουσιασμό.Και επειδή όλα πήγαν καλά και τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό ο Άγιος Βασίλης πέρασε και από το σχολείο μας Χο χο χο !


Παρακάτω είναι τα μουσικά κομμάτια που χρησιμοποιήσαμε για να ντύσουμε την παράστασή μας."Χιονονιφάδες" από το περιοδικό παράθυρο τραγούδι 5 τεύχος 48.

Ορχηστρικά για να ενώσουμε σκηνές, όπως είσοδος των παιδιών στη σκηνή, τα αγγελάκια που πετούν, καθώς και ήχους από το τρένο.



Για τα λαγουδάκια μας που ζητούσαν να χορέψουν χρησιμοποιήσαμε το "αρκουδάκια που χορεύουνε γιάγκα" τραγούδι 6 τεύχος 24.

Για το δάσος με τα έλατα που παραπονιούνται τραγούδι 6, τεύχος 24.

Για τη  μεγάλη των ξωτικών γιορτή χρησιμοποιήσαμε το 4ο τραγούδι από το βιβλίο "Πρωτοχρονιάτικες καλικαντζαροσκανδαλιές "της Μαριλένας Καββαδά.


Για τα δωράκια πάλι από το περιοδικό παράθυρο τεύχος 66, τραγούδι 19.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα !Καλές γιορτές ! Ευτυχισμένο το νέο έτος! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, με υγεία και νέες ιδέες!

1 σχόλιο :

  1. Πρωτότυπο,εντυπωσιακό και ευφάνταστο !Πολλά μπράβο ! Και του χρόνου με υγεία!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή