Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016

   Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον καινούριο διαμορφωμένο αύλειο χώρο μας!

 Πυρετώδεις ήταν οι εργασίες που έλαβαν χώρα τις τελευταίες βδομάδες στο σχολείο μας από το σύλλογο γονέων  και το σύλλογο διδασκόντων.Το αποτέλεσμα ικανοποιητικό μιας και πήραμε την επιβεβαίωση από τη λάμψη στα μάτια  των μικρών μαθητών μας που ήρθαν πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

   Δίπλα μας ήταν γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά τους αυτή τη σημαντική για τη ζωή τους μέρα! Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δράμας κ.Μαμσάκος Χριστόδουλος, η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ.Σαραφίδου Κατερίνα και ο Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ.Ξανθόπουλος Βασίλειος.

   Τους ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν!
    Ευχαριστούμε την εταιρία ecoelastika Α.Ε. που ανέλαβε με χορηγία και μας πρόσφερε την αυλή που τόσο καιρό ονειρευόμασταν και μας απέδειξε πως κάποτε τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.Αν θυμηθούμε την εικόνα της αυλής μας πριν από ένα μήνα δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε.


 Ευτυχώς που σε αυτό το σχολείο στην άκρη της Ελλάδας συνεχίζουμε να κάνουμε ακόμα όνειρα! 


Μετά το τέλος του Αγιασμού τα παιδάκια πήραν γλυκό κέρασμα με μήνυμα καλωσορίσματος και έφυγαν με χαμογελαστά προσωπάκια για να ετοιμάσουν την τσάντα τους για την επόμενη μέρα.


Αγαπημένο μας παιδί!
Να που έφτασε η πρώτη μέρα σου στο νηπιαγωγείο!Είσαι έτοιμο να μάθουμε μαζί όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο; Εμείς φροντίσαμε να είναι η αυλή και  η τάξη σου καθαρή  και τα παιχνίδια στις γωνιές για να παίξεις με τους καινούριους φίλους που θα γνωρίσεις. Εσύ ετοίμασες την τσάντα σου; Τα ρούχα που θα φορέσεις; Το πρωινό σου; Προλαβαίνεις να τα φροντίσεις  όλα αυτά μετά τον Αγιασμό.Σου έχουμε ένα μικρό κέρασμα για να γλυκάνουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Για να είναι φωτεινό το χαμόγελο που θα σχηματιστεί στα χειλάκια  σου αύριο  το πρωί που θα ρθεις πάλι στο σχολείο και θα φωνάξεις δυνατά την πιο γλυκιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Κι αν καμιά φορά νιώσεις κακόκεφος και νευρικός δεν πειράζει, να ξέρεις  συμβαίνει και σε εμάς. Άκου λοιπόν ένα κόλπο που κάνουμε εμείς και πιάνει τις πιο πολλές φορές.Θυμήσου αυτή τη μαγική φατσούλα Να δεις που το πρωί μια ολοκαίνουρια μέρα  θα φανεί!
Καλωσόρισες στο νηπιαγωγείο σου! Θα είναι μια υπέροχη σχολική χρονιά!                               

                                                                                                                     Οι νηπιαγωγοί σου
                                                             Μαρία-Σταυρούλα
Ευδοκία –Χρύσα

 Το 5ο Νηπιαγωγείο Δράμας έγινε ένα στολίδι στη γειτονιά της περιοχής των Αγίων Αναργύρων.Και η ομορφιά αυτή δε μένει στα πλαίσια ενός απρόσωπου εξωτερικού χώρου.Ο χώρος αυτός είναι ζωντανός , πάλλεται, αναπνέει! Όσο  γεμίζει με παιδικές χαρούμενες φωνές... όσο υπάρχουν παιδιά ...όσο γινόμαστε και οι μεγάλοι παιδιά...κάτι όμορφο στο βάθος ανατέλλει!!!


Καλή σχολική χρονιά !!!

4 σχόλια :

  1. Μπράβο,φιλενάδα μου!Κουκλίστικο το έκανες το νηπιαγωγείο!Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά και καλά παιχνίδια,γέλια ,τραγούδια και χαρές να έχετε πάντα στην όμορφη αυλή σας...
    Όνειρα δημιουργικά να γεμίζουν το σχολειό σας!!!!

    Καλή δύναμη και Καλή σχολική χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή