Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

   Η αρχή έγινε την περασμένη βδομάδα όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε για τις ομορφιές του φθινοπώρου.Τα παιδιά επηρεασμένα άρχισαν να μαζεύουν τους θησαυρούς του από την αυλή μας.Αυτό μας έδωσε την ιδέα να το συνεχίσουνε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι με τους γονείς.Σήμερα λοιπόν ήταν για μας μεγάλη η έκπληξη όταν άρχισαν να καταφθάνουν με τις σακούλες φύλλα,κλαδιά,καρποί,  φρούτα, έντομα... Αυτό ήταν! 

Και το ταξίδι μας στον κόσμο των φυσικών επιστημών ξεκίνησε. Πρώτα έπρεπε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Τα παιδιά μας τα κατάφεραν πολύ καλά.



Παρουσιάστηκαν τα εργαλεία,τα μέρη του καλού επιστήμονα και η γωνιά της επιστήμης στήθηκε.


Τα παιδιά συμφώνησαν για τους κανόνες της νέας μας γωνιάς. 
Μετά βάλαμε τα δυνατά μας και φτιάξαμε την πιο όμορφη αφίσα που μπορούσαμε για το έργο στο οποίο συμμετέχουμε στο etwinning και έχει τίτλο "young scientists".Στο πρόγραμμα θα συνεργαστούμε με νηπιαγωγεία από την Ελλάδα (Σύρο,Προσοτσάνη,Μυτιλήνη και άλλα) καθώς και από την Πορτογαλία.

Η βδομάδα μας καλά ξεκίνησε και ευχόμαστε σε όλους μας καλή συνέχεια!

1 σχόλιο :

  1. υπέροχη η αφίσα σας. εμείς δεν τη φτιάξαμε ακόμα. φιλιά από Σκύρο. καλή επιτυχία στο πρόγραμμα. εμείς πάλι βρήκαμε στο χάρτη τη Δράμα, την Προσότσανη Δράμας, τις Σέρρες, το Λασίθι και τη Πορτογαλία. αύριο τη Μυτιλήνη . την αγάπη μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή